Telefoni

 

family

 

Fleksibel erhvervstelefoni

Erhvervstelefoni fra Flexfone er en fleksibel løsning, der kan skaleres efter behov. Løsningen er fyldt med funktionalitet, der giver brugerne et nyttigt og brugervenligt telefonisystem, der skaber overblik over kollegaerne.

 

Myfone – online omstillingsbord

Myfone er omstillingsbordet fra Flexfone. Det er her, du kan viderestille opkald, tilmelde dig telefonkøer, skifte hvordan dine indgående og udgående opkald skal håndteres og selvfølgelig tale i telefon. Det hele foregår direkte i din browser.

 

 

myfone

 

Tag virksomheden med på farten

Tag funktionerne fra Myfone med på farten med Myfone appen. Her kan du omstille opkald og styre dine telefonkøer og ringeprofiler. Hvis du f.eks. går til frokost og gerne vil meldes af en telefonkø, eller hvis du skal ud af huset og gerne vil have dine opkald med på mobilen fremfor på din bordtelefon eller PC, så kan du lynhurtigt vælge det i appen.

 

 

myfone-app

Fuldintegreret bordtelefoni

Bordtelefoni fra Flexfone er integreret med Myfone-telefonsystemet. På den måde har du alle dine kontakter på din bordtelefon, ligesom du kan skifte profiler og til-/framelde dig telefonkøer direkte på telefonen. Kombinationen af IP-telefoni og telefoner fra bl.a. Yealink sikrer samtaler med krystalklar lydkvalitet.

 

 

bordtelefon

 

 

autoriseret-flexfone-forhandler

 

Læs mere om Flexfone på https://flexfone.dk/