Skip to main content

Firmatelefoni

Fleksibel erhvervstelefoni tilpasset din virksomhed

Vi arbejder med forhandlere, der har brugervenlighed, funktionalitet og effektivitet som kernekompetencer - Vi vil nemlig give vores kunder de bedste funktioner på den mest simple måde. Nedenfor kan du lære om nogle af de mange muligheder, vi hos TelePlan kan tilbyde vores kunder.

Vores to mest
populære løsninger

Vi samarbejder kun med de bedste udbydere på markedet. Vores mange års erfaring har givet os kompetencerne til, at vi altid vælger de rette løsninger til den enkelte virksomhed.
Telavox Flow – Effektiv kommunikation
  • Alle medarbejdere og kunder samles i én app  
  • Kommuniker nemt og hurtigt med kunderne via Flow Widget
  • Løsninger der dækker hele Skandinavien og England
Flexfone – Fremtidens erhvervstelefoni
  • Nemt og brugervenligt at integrere som en del af hverdagen 
  • Du får licenser i stedet for abonnementer  
  • Hurtigt og god IP telefoni

Vi er med hele vejen, lige fra rådgivning til implementering og den efterfølgende service - Det ved vi giver det bedste resultat’

Sebastian ValbjørnDirektør, TelePlan
Telavox Flow - Effektiv kommunikation

Licenser i stedet for abonnenter – Mindre administration

I stedet for at bruge abonnementer kan vi tilbyde licenser til din virksomhed.

Dette betyder, at du kan flytte disse rundt efter ønske og ikke er bundet til en enkelt medarbejder. Du kan nemt selv administrere disse online, og slipper for at tegne/opsige abonnementer. 

Saml alle dine medarbejdere i en app – Effektivt kommunikationsværktøj

I Telavox Flow app, kan du samle alle dine medarbejdere i en app. Herfra kan du omstille og ringe ud fra et arbejdsnummer. Du kan også se, hvilke medarbejdere, der er ledige i øjeblikket.

Dette betyder, at medarbejdere ikke behøver at bruge deres privatnummer i arbejdsregi. Appen kan også bruges til at kommunikere internt i virksomheden med chatfunktionen.

Omstilling du nemt selv kan administrere

Mange virksomheder er i konstant udvikling og forandring. Dette kan kræve en del administrationsarbejde. Med Telavox Flow Admin kan du nemt selv administrere og navigere rundt i omstillingsværktøjerne.

Derudover er det nemt at omstille til medarbejdere både via Flow-appen og fra computeren. Du kan altid se, hvilke medarbejdere, der er ledige i real time. 

Gør det nemt for jeres kunder at få fat i jer

Med Flow Widget kan kunderne nemt få fat i din virksomhed. På din hjemmeside vil virksomhedens telefonnummer, åbningstider samt ventetid i telefonkøen blive vist. Dette er god kundeservice og giver gladere kunder. 

Flexfone - Fremtidens erhvervstelefoni

Omstilling – og mere til

Flexfone tilbyder en enkel omstillingsfunktion, som både kan omstille direkte eller overvåget.

Med direkte omstilling bliver kunden stillet direkte om til den efterspurgte medarbejder. Hvis man vælger overvåget, har man mulighed for at spørge om medarbejderen har tid inden man omstiller.

Omstilling kan både foregå fra en bordtelefon, computer og smartphone. 

Masser af funktioner, der gør dit arbejde nemmere

Vi giver dig mulighed for at holde telefonmøder, se status på kollegaer og lave tastemenuer med velkomsthilsen.

Flexfone.dk kan du læse meget mere om de mange funktioner, vi kan tilbyde hos TelePlan. 

Få et totalt overblik over din opkaldsstatistik

Vi tilbyder dig mulighed for at se status på dine opkald både inden omstilling, når telefonen ringer og når opkaldet er foretaget. Du vil nemlig have mulighed for at se de forskellige medarbejderes status hele tiden. På den måde kommer du aldrig til at forstyrre eller viderestille uden held. 

Når telefonen ringer, vil du kunne se, hvor nummeret ringer fra f.eks. virksomhed eller person. Med funktionen wallboard har du mulighed for at se opkaldsstatistikken i virksomheden. Du kan se, hvor mange mennesker, der sidder i kø, hvor mange mistede opkald der har været, og hvor lang den gennemsnitlige ventetid har været. 

Udlandstelefoni

Dine udenlandske kunder, vil altid kunne blive mødt af en medarbejder, der taler deres sprog. Med landekode styring bliver udenlandske numre nemlig altid omstillet til den rette medarbejder. Hvis medarbejderen ikke er ledig, vil kunden kunne vælge at blive ringet op, når medarbejderen er ledig. 

Hos TelePlan tilbyder vi altid de nyeste funktioner inden for telefoni. Du vil derfor altid få den bedste løsning, som er mest up-to-date hos os. Har du spørgsmål til funktioner, tilbud eller andet, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak.

Lad os optimere
jeres løsninger

Bestil et uforpligtende tilbud fra os i dag