Skip to main content
‘’Vi samler på langvarige relationer og glade kunder. Det gør alles arbejde lettere og sjovere, og giver bedre service’’
Sebastian Valbjørn, Direktør
Hos TelePlan har vi en række værdier,
som vi hver dag arbejder ud fra

Langvarige kunderelationer

Dette er et succeskriterie for os som virksomhed. Vi ønsker at have glade kunder, som føler de får en “mere end forventet” oplevelse hos os. Langvarige kunderelationer giver en dybere viden omkring den enkelte virksomhed, og dermed bedre service og resultater.

Troværdig support

Vi har kun kompetente medarbejdere ansat, som er skarpe på telekommunikation, IT-support og kundeservice. Dette betyder, at du altid vil få markedets bedste rådgivning og support.

Fordelagtige priser

Vores mange år i branchen, har givet os nogle gode samarbejdspartnere. Dette betyder, at vi altid kan tilbyde konkurrencedygtige priser uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Dette gælder både vores telekommunikation og hardware, som også giver en efterfølgende kompetent support.

Altid de nyeste funktioner

TelePlan har i løbet af de seneste 15 år fået et velunderbygget kontaktnetværk. Dette betyder, at vi altid er opdateret med de nyeste funktioner hos alle udbydere. Derfor kan vi også altid tilbyde vores kunder de mest tidssvarende løsninger. Dog implementerer vi aldrig funktioner i en virksomhed, hvor det ikke giver mere gavn. Ingen bullshit eller mersalg - bare de bedste funktioner for din virksomhed.

De bedste samarbejdspartnere

Vi har altid de bedste samarbejdspartnere, som leverer de bedste løsninger. På den måde kan du og kunderne også altid få de bedste produkter til de bedste priser. Vi stiller høje krav til vores leverandører, det samme kan du som kunde gøre til os.

Lad os optimere
jeres løsninger

Bestil et uforpligtende tilbud fra os i dag