Skip to main content
Vi er en samling af stolte fagfolk
TelePlan er en virksomhed med kompetente medarbejdere, som har mange års erfaring i branchen. Det betyder god service og den rette rådgivning med virksomhedens behov i fokus.

Om TelePlan

TelePlan har siden 2013 leveret kommunikationsløsninger til danske virksomheder. Løsningerne er altid tilpasset den enkelte virksomheds behov og helhedsløsningerne betyder, at vi kan levere både hardware, software og service. Dette betyder, at man som virksomhed kun behøver én leverandør til at stå for hele virksomhedens kommunikation. 

TelePlan rådgiver, leverer kommunikationsløsninger og servicerer virksomheders telefoni og internet. Dette betyder, at vi er med i hele processen. Dette gør vi for at skabe stærke og gode relationer til vores kunder. Et langvarigt samarbejde skaber dybere kendskab til virksomheden, hvilket vi mener gør os i stand til at yde den bedst mulige service for hver enkelt kunde. 

Med mere end 15 års erfaring i branchen er du sikret en kompetent samarbejdspartner med branchekendskab, samt et veludbygget kontaktnetværk, som vi bruger og vedligeholder aktivt.

Vi har brugt mange år på at lave samarbejdsaftaler, der kommer vores kunder til gode. Vi kan derfor altid tilbyde fordelagtige priser og de nyeste funktioner – og vi kan derfor tilbyde omkostningseffektive helhedsløsninger.

Forretningskoncept

Vores målsætning er, at vores kunder får den rigtige pris og en behovstilpasset funktionalitet.

Endvidere er det vores målsætning, at vores kunder ikke skal anvende unødig tid på opsætning, tilpasning og andre små udfordringer med deres teleløsning.

TelePlan har forhandleraftaler med førende danske udbydere af hosted omstillingsanlæg, tele- og internet leverandører.

Vi supporterer selv alle løsninger og giver qua et nært kundeforhold, en dedikeret og nærværende service.

Lad os optimere
jeres løsninger

Bestil et uforpligtende tilbud fra os i dag