Skip to main content

Netværk

Vi leverer altid de bedste, hurtigste og mest stabile internetløsninger tilpasset din virksomheds behov

TelePlan leverer altid stabilt og sikkert netværk, så du kan arbejde mest muligt effektivt og sikkert. Du slipper for, at spille kostbar tid på internet, der ikke fungerer optimalt. Vi sikrer dig en sikker internetforbindelse, en høj hastighed, og til den helt rigtige pris.

God service, sikkert internet og en hurtig forbindelse, der ikke svigter. Det er nogle af de parametre, der er vigtige for os, fordi de er vigtige for dig. Vi arbejder nemlig med langvarige relationer og glade kunder.

Vores medarbejdere har mange års erfaring med at sørge for sikkert internet. Derfor leverer vi også vores netværk med firewall og efterfølgende kompetent service. På den måde kan du som kunde være tryg, da du er velvidende om, at du altid har stabilt og sikkert internet.

Fibernet

Fibernet sikrer, at alle får hurtigt internet uanset, hvor mange, der er på samtidig.

Det egner sig både til at up- og downloade i høj hastighed, et højt dataforbrug og høj driftsikkerhed.

Hvad er Fibernet?

Fibernet er en internetløsning, som giver lynhurtigt internet. Dette sker da nettet bliver transporteret gennem lys i stedet for de traditionelle kabler samt tv- og telefonstik.

Derfor er fibernet også den bedste måde at få det hurtigste internet. Det betyder, at du aldrig skal bruge dyrebar tid på at vente på internet, der ikke kan loade ting. 

Fordele ved Fibernet:

 • Hurtigt internet
  Fibernet sikrer din virksomhed en af landets hurtigste internetforbindelser. Det betyder, at alle medarbejdere kan arbejde effektivt og hurtigt. 

 • Stabil forbindelse
  Fibernet er en stabil internetforbindelse, så du slipper for internet, der ikke virker i tide og utide. 

 • Høj kapacitet
  Din internetforbindelse vil være stabil og i høj hastighed uanset om I er to eller 50 på samtidig. 

 • En sikker internetforbindelse
  Der bliver selvfølgelig sørget for, at din virksomhed er sikret mod Cyberkriminalitet, så I kan trygt surfe rundt, downloade og udføre jeres arbejde.

Lad os optimere
jeres løsninger

Bestil et uforpligtende tilbud fra os i dag