Skip to main content

Chat

Vores chat systemer giver korte kommunikationsveje, og bringer din virksomhed tættere på kunden

Med chatsystemer er du kun ét klik væk fra kunden. Det giver gladere kunder og kortere kommunikationsveje.

God service, sikkert internet og en hurtig forbindelse, der ikke svigter. Det er nogle af de parametre, der er vigtige for os, fordi de er vigtige for dig. Vi arbejder nemlig med langvarige relationer og glade kunder.

Vores medarbejdere har mange års erfaring med at sørge for sikkert internet. Derfor leverer vi også vores netværk med firewall og efterfølgende kompetent service. På den måde kan du som kunde være tryg, da du er velvidende om, at du altid har stabilt og sikkert internet.

Vi tilbyder 2 forskellige typer chatsystemer: 

  • Direkte chat mellem kunder og din virksomhed 
  • Internt chatsystem til dine medarbejdere

TelePlan giver vores kunder mulighed for at kommunikere direkte med deres kunder via et pop-up chatsystem på hjemmesiden. Dette er en god mulighed for at udtrykke god kundeservice og fokus på kunderne. Hjemmesiden er nemlig for mange virksomheder den stærke platform og billede ud af til. 

Et internt kommunikationsprogram er en god måde at øge kommunikationen internt. Det giver kortere og mere uformelle kommunikationsveje mellem virksomhedens ansatte.

Man har mulighed for at oprette grupper og kanaler til forskellige projekter, personer, afdelinger eller kunder. Vores kunder har været utroligt glade for at få implementeret denne løsning.

Lad os optimere
jeres løsninger

Bestil et uforpligtende tilbud fra os i dag